27 Nisan 2015 Pazartesi

Hasan Korkmazcan; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı"

TPB Onursal Başkanı Hasan Korkmazcan mesaj yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı
TBMM E. Başkan Vekili, Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan mesaj yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
İşte Korkmazcan'ın mesajı:
TBMM’nin açılışının 95. yılını milletçe coşkuyla kutluyoruz. Gazi ve kurucu meclis olarak tarihe geçen TBMM’nin 95 yıl önce, Büyük Önder Atatürk öncülüğünde açılışıyla dünya tarihinin seyri değişmiştir. 
TBMM’nin açılışı, Türk Milleti’nin küresel emperyalistlere bağımsızlık, egemenlik ve özgürlük adına indirdiği güçlü bir şamardır. Emperyalist güçler Türk Milleti’ni tarihin sahnesinden silmek isterken karşılarında bütün mazlum milletlere ışık tutacak milli mücadelenin çelikten iradesini bulmuşlardır. 
Günümüzde de EOKA, PKK, ASALA kalıntılarını ve işbirlikçilerini Türk Milleti’nin üstüne sürmeye çalışan emperyalist güçler bir kere daha milletimizle hesaplaşmaya kalkışmaktadırlar. Türk Milleti bu insanlık, iftira, tertip ve saldırıları da boşa çıkaracak güce sahiptir. Milli mücadele ruhunu ve azmini yüreklerimizde taşımaktayız. 
Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden güçlendireceğiz, Türk Milleti’ni yeniden bütünleştireceğiz. Milli egemenliğimizi, kayıtsız şartsız yeniden kuracağız. Bu kararlılıkla ve bilinçle Türk Milleti’nin sevgili çocuklarına ve insanlık değerlerine bağlı bütün halkların ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum. (23 Nisan 2015 Perşembe 15:18, ulusalkanal.com.tr)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder