19 Mayıs 2015 Salı

ÇAMELİ YAYLASINDAN BEYAĞAÇ OVALARINA VATAN RÜZGARI

ÇAMELİ YAYLASINDAN BEYAĞAÇ OVALARINA, KORKMAZCAN RÜZGÂRI VE VATAN COŞKUSU
Vatan Partisi adayları Denizli'de gidilmedik yer bırakmamak üzere seçim çalışmalarına devam ediyor. Çameli, Serinhisar, Beyağaç ilçeleriyle Darıveren mahallesini ziyaret eden Vatan Partisi heyeti çözüm politikalarını anlattılar.
Dünyaca ünlü ceviz ve kiraz diyarı Çameli'nde pazar ve esnaf ziyaretleri yapan  milletvekili adayları vatandaşın dertlerini dinlediler. Hükümetin tarım politikalarının bellerini büktüğünü söyleyen köylüler; "tarladan kaldırdığımız ürünlerin hasatı yaptığımız gübre, mazot, zirai ilaçların ve günlük çalışamaya gelen yurttaşların  masraflarına yetmiyor. Birçok yere borcumuz var,tarlamıza,traktörümüze, evimize icra kapıda" sözleriyle dertlerini dile getirdiler.
"SAĞ SOL DEMEDEN VATANDA BİRLEŞMEK FARZ OLDU"
Çameli pazarı ziyaretleri sırasında pazar esnafları, Hasan Korkmazcan'ın  "bölge ülkeleriyle ortaklaşarak terörü bitireceğiz, ticareti ülkemiz lehine geliştireceğiz. Kendi üretebileceğimiz ürünleri dışarıdan almaya son vereceğiz" sözlerini büyük ilgiyle dinlediler. Korkmazcan'ın konuşmaları üzerine bir esnaf ; "Artık ayrılıkları bir kenara bırakıp sağ sol demeden vatanda birleşmek farz oldu. Ben de Vatan Partisi'ne üye oluyorum" dedi. Esnafa Denizli milletvekili adayı Hasan Korkmazcan tarafından rozet takıldı.
DÜNYACA ÜNLÜ HAYRİ DEV VATAN PARTİSİNE TÜRKÜ ŞÖLENİ YAŞATTI
Vatan Partisi Çameli çalışmaları kapsamında 'Yaşayan İnsan Hazinesi' Hayri Dev'i ziyaret etti. Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Gökçeyaka köyünde yaşayan ve kendi yaptığı ağaç dalından cura ve üçtelli sazı ile ünlenen UNESCO'nun 2008 yılında  "YAŞAYAN İNSAN HAZINESİ, KÜLTÜREL MİRAS TAŞIYICISI " seçtiği 88 yaşındaki Hayri Dev, Vatan Partisi milletvekilleri adaylarına türkü şöleni yaşattı.
BEYAĞAÇ ÖZELLEŞTİRMELERE İSYAN EDİYOR
Krom, manganez ve bakır madenlerinin bol bulunduğu Beyağaç'ta esnaf ve pazar ziyaretleri yapan Vatan Partisi adaylarına dert yanan Beyağaç halkı;"bizim topraklarımızdan maden çıkarıyorlar ama bize hiçbir faydası olmuyor. Özelleştirmelerle her şeyimizi sattılar. Kendi memleketimizde yabancı olduk" diyerek mevcut politikalara isyan etti. 
DENİZLİ'NİN EN GENÇ ADAYI YADİGÂR ÖZEN
Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen'i büyük ilgiyle karşılayan vatandaşlar; "çocuklarımızın geleceği için endişeliyiz , gençlerin mecliste olmasını çok isteriz, sizlere güveniyoruz" sözleriyle genç adaya destek oldular. Kahve ziyareti sırasında iki vatandaş Vatan Partisi'ne üye oldu, rozetlerini milletvekili adayı Hüseyin Mercan taktı.
40 YILLIK DOSTLUK
Beyağaç esnaf ziyaretleri sırasında Hasan Korkmazcan'ın vekil olduğu dönemde babasının Korkmazcan'la birlikte çektirdiği fotoğrafları hala saklayan terzinin Vatan Partisi'ni coşkuyla karşılaması büyük ilgi çekti. Terzi, Vatan Partisi'ne destek verdiğini belirterek Denizli'nin en genç adayı Yadigar Özen'e ; "o zaman Denizli'nin en genç vekili olarak Hasan Korkmazcan'ı meclise göndermiştik bugün de seni göndereceğiz" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder