22 Mayıs 2015 Cuma

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan: CHP Lideri küresel efendilere bağlılık yemini etti!..

Hasan Korkmazcan: CHP Lideri "Merkez Türkiye" projesi ile küresel efendilere bağlılık yemini etti!..
CHP'nin "Merkez Türkiye" projesiyle ilgiliyle Vatan Partisi'nden de bir değerlendirme geldi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, "CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, küresel ekonomiyi yöneten güç odaklarının yörüngesinden çıkmayacağının teminatını verdi” dedi. 
 Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, CHP'nin Merkez Türkiye projesini “küresel ekonomiyle bütünleşme” programı olarak açıklamasına tepki gösterdi.  Denizli milletvekili adayı olan Korkmazcan, Kılıçdaroğlu’nun “dünyaya mal satan merkez olacağız” iddiasına kapsamlı bir yanıt verdi. 
Korkmazcan, Türkiye ekonomisinin küresel değil Atatürk’ün milli ekonomi reçetesiyle ayağa kalkabileceğini vurguladı. Kılıçdaroğlu’nun vaadlerini eleştiren Korkmazcan Kemal Derviş hatırlatmasında bulundu. “Derviş’i ekonominin başına getireceğim demesiyle zaten yörüngesini belli etmişti”diye konuştu. (21 Mayıs 2015 Perşembe 18:19)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder