6 Haziran 2015 Cumartesi

KADINLAR ‘VATAN’LA ÖZGÜRLEŞECEK

KADINLAR ‘VATAN’LA ÖZGÜRLEŞECEK
Vatan Partisi Denizli milletvekili adaylarının seçim sürecinin son düzlüğünde çalışmalara  devam ediyor. Vatan Partisi milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik, Ufuk Abalıoğlu, Denizli Merkez’de Halk Caddesi, Lise Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki esnafı ve kahveleri ziyaret ettiler. Esnaflardan; “Tabi ki oylarımızı, topraklarımıza sahip çıkan, toprağımızın insanına vereceğiz. Arkanızdayız! ”destekleri geldi.
MECLİSE AMERİKA’NIN OLTASINA TAKILMAMIŞ BİR GÜÇ GÖNDERECEĞİZ
Hasan Korkmazcan; “Amasya Genelgesi’nde söylendiği gibi Sivas Kongresi’nde karara bağlandığı gibi millet kendi kaderine sahip çıkacaktır” dedi. Korkmazcan, Türkiye’nin emperyalist bir kuşatma altında olduğunu, bu kuşatmayı Vatan Partisi ile aşacaklarını, 7 Haziran’a bir seçim değil seferberlik gözüyle bakmanın gerekliliğini belirtti. Terörün postacılığını yapanları değil vatanın bütünlüğünden yana olanların Meclis’e girmesinin tarihi bir karar olduğunu söyledi.
KADINLARIMIZ ONURU İÇİN LAİKLİĞİ GERİ ALACAK
Ziyaretler sırasında Anayasa Mahkemesi’nin resmi nikah yapılmadan imam nikahına izin veren kararını da değerlendiren Vatan Partsi Denizli Milletvekili Adayı Füsun Özçelik; “Bu düzenleme anayasanın değiştirilemez maddelerine, laiklik ilkesine aykırıdır. Bu cumhuriyet yıkıcılığıdır, cumhuriyet düşmanlığıdır, kadın düşmanlığıdır. Kadının bu kadar hiçleştirildiği bir dönem cumhuriyet tarihinde olmamıştır. Bu kararla çocuk evliliklerine sonuna kadar kapı aralanmıştır. Vatan Partisi’nin Öncü kadınları, cumhuriyet kadınları bu kararı tanımıyoruz. Kadınlar geleceği için laikliği ve Cumhuriyet Devrimi’ni sonuna kadar savunacaktır. Kadınımızı çalışma hayatının, siyasal hayatın doğal parçası haline getireceğiz. Erkekle kadın arasındaki yasal ve fiili eşitsizliği, kadına karşı ayrımcılığı, her tür şiddeti ve cinsel tacizi bütün temelleriyle ortadan kaldırmak için, toplumun her kesiminde seferberlik yürüteceğiz” dedi.
HALKIMIZIN DERTLERİNE ÇARE BULMADAN  BİZE DİNLENMEK YOK
Füsun Özçelik ise esnafların oturum, çay ikram edelim davetlerine; "Çaya değil oya ihtiyacımız var. Aşırı fiyatlardan belini doğrultamayan esnafımıza çare bulmadan, gençliğimizi emperyalist kafesten, kadınımızı gericiliğin elinden kurtarmadan bize dinlenmek yok" sözleriyle yanıt verdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder