6 Haziran 2015 Cumartesi

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE 2. ÇIKARMA

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE 2. ÇIKARMA
Seçim çalışmaları dolayısıyla ilçelerde ve merkezde yoğun şekilde çalışmalarına devam eden Vatan Partisi, ilkini Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve İstikalal Caddesi’nde yaptığı kitlesel esnaf ziyaretlerini bu kez de Doktorlar Caddesi, Bayramyeri, Demirciler Caddesi ve 2. Ticari Yol’da gerçekleştirdi. Onlarca partiliyle birlikte esnafı ziyaret eden Vatan Partisi Milletvekili Adayları Hasan Korkmazcan, Yadigar Özen, Ufuk Abalıoğlu ve Füsun Özçelik halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
KAMİL FURTUN’UN ÖLÜMÜ SAĞLIĞIN GETİRİLDİĞİ DURUMUN SONUCUDUR
Sağlık çalışanlarının, eczane ve medikallerin yoğun olduğu Doktorlar Caddesi’nde yapılan ziyaretlerde vatandaşın gündeminde Samsun’da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun vardı. Vatandaşların sağlık sisteminin sağlıksız hale getirilmesi ve sağlıkta şiddetin bu kadar artmasına tepkileri büyüktü. İktidarın sağlık çalışanlarını hedef alan uygulamalarının ve sağlığı niteliksizleştren politikalarının sonucu olarak sağlıkta şiddetin giderek arttığını belirten vatandaşlar “bu cinayetin sorumlusu yalnızca tetiği çeken hasta yakını değildir aynı zamanda bu ortamı hazırlayanlardır, sorumlular istifa etmelidir”  sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.
Tüm sağlık camiasının acısını paylaştığını belirten Vatan Partisi Milletvekili Adayı  Ufuk Abalıoğlu’da; “İktidar siyasi hesaplar uğruna meslekleri ve çalışanları itibarsızlaştırıyor. Doktorunu, öğretmenini halka hedef gösteren açıklamalar yapıyor. Çalışma hayatını ilgilendiren kararlarda meslek odalarının, sendikaların söz hakkı olmuyor. Sağlık politikalarını belirleyen kararlarda hekimin, sağlık çalışanının etkisi olmuyor. Bu durumun sonucunun buraya geleceği çok açık olmasına rağmen önlemler alınmıyor. Vatan Partisi olarak seçim bildirgemizde de belirttiğimiz gibi halkın parasız sağlık, parasız eğitim hakkını sağlayacağız. Karar mekanizmalarında meslek odalarımız, sendikalarımız olacak. Beyaz önlüğe kan bulaştıranlardan hesap sormak için 8 Haziran’da Vatan Partisi mecliste olacak” dedi.
ASKERLİK ARKADAŞIYLA KUCAKLAŞTI
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, Demirciler Caddesi esnaf  gezisi sırasında askerlik arkadaşının dükkanını da ziyaret etti. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette eski arkadaşalr, Özay Gönlüm ile aynı birlikte olduklarını ifade ettiler ve anılarını anlattılar. Eski fotoğrafların da ortaya çıktığı görüşmede anıların yanı sıra siyaset de konuşuldu. Hasan Korkmazcan’ın askerlik arkadaşı da çevresiyle birlikte Vatan Partisi’ni destekleyeceklerini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder