21 Temmuz 2016 Perşembe

HASAN KORKMAZCAN: "BU GÖREV, VATAN SAVUNMASIDIR"

VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HASAN KORKMAZCAN; 15 TEMMUZ VAKIASI İLE İLGİLİ” MİLLETVEKİLLERİNE MEKTUP GÖNDERDİ
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Meclis'teki milletvekillerine mektup gönderdi. Korkmazcan mektubunda, "15 Temmuz 2016 günü TBMM'nin gösterdiği kahramanca direnişteki katkılarınız için sizi yürekten kutluyorum. Gerçekleştirilen tarihi görev, açık anlatımıyla vatan savunmasıdır" dedi.
(Ankara, 20 Temmuz 2016 Çarşamba & ulusalkanal.com.tr)
Vatan Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Hasan KORKMAZCAN, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimiyle ilgili Meclis'e mektup gönderdi. Korkmazcan mektubunda, "15 Temmuz 2016 günü TBMM'nin gösterdiği kahramanca direnişteki katkılarınız için sizi yürekten kutluyorum. Gerçekleştirilen tarihi görev, açık anlatımıyla vatan savunmasıdır." dedi.
Yaşanan olayların basit bir darbe girişimi olmadığını vurgulayan Korkmazcan, yaşananların kapsamlı bir işgal saldırısı olduğunu belirtti. Korkmazcan, girişimin bütün bölgeyi hedef aldığını belirtti.
"KAPSAMLI BİR İŞGAL SALDIRISI: 
Milletçe bize yaşatılan korkunç felaket, basit bir darbe girişimi değildir. İşbirlikçi hainler eliyle yürütülen bu girişim, kapsamlı bir işgal saldırısıdır. Ne yazık ki yurdumuzda sahnelenme fırsatı bulabilen bu insanlık dışı saldırı, Türkiye'mizi, bölge ülkelerini ve emperyalizme karşı uyanan bütün halkları hedefe koyan insanlık dışı projenin bir uygulamasıdır. İşgal saldırısının asıl karar vericileri, Türk Milletinin varlığını, birliğini ve ülke bütünlüğünü savunurken, cephe cepheye geldiği saklanamayan, dost maskeli odaklardır. Bunlar devlet ve uluslararası kurum kimlikleriyle terör üssüne dönüşmekten utanmaz konuma düşmüşlerdir."
Milli güçlerin 15 Temmuz'daki darbe girşimiyle ilgili gerçeklerin bilincinde olduğunu belirten Korkmazcan, "Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlığın timsali olduğunu bir kere daha kanıtlamıştır" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder